• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Micky Blue

MICKY BLUE IS VERHUISD!!!

Omdat we enorm uit ons gezellige pandje aan de van Toulon van der Koogweg waren geknapt zijn we per 1 maart verhuisd naar de Utrechtseweg 112 in Oosterbeek, om de hoek van ons oude stekkie! Ons nieuwe pand is echt waanzinnig mooi geworden en echt een stuk groter! Kom je snel even kijken?

 

 

2019

Zo dat was een rollercoaster! Een enorme groep lieve klanten en klantjes om ons heen, een steeds uitgebreidere collectie, fotoshoots en style events, steeds morgen volgers op social media en een webshop op stoom. 

Over Micky Blue

Jaaaaaa, enorm trots en af en toe bloody nervous! Eind november 2018 ging na 16 jaar vliegen het blauwe pak voorgoed uit en de deur open van Micky Blue: een Conceptstore for Kids in Oosterbeek en webshop met een uitgebreid assortiment! Een toffe plek voor ouders en kids (en natuurlijk ooms, tantes, opa's en oma's, buurvrouwen etc.). Kom vooral even binnen wippen voor koffie, je favoriete kledingmerk, cadeaus en accessoires. Of kom gewoon gezellig binnen, wees welkom, ben jezelf en kom terug ;-)

Onze merken kun je vinden op de merkenpagina dus als je van je favoriete merk iets zoekt kijken we of het het voor je kunnen bestellen! We hebben gelet op de uiteenlopende smaken van jullie en jullie kids, duurzaamheid en originaliteit. "Never try to fit in, we'll find something that fits you!" Qua maat hebben we kleding voor de allerkleinsten tot en met ongeveer maat 164 in huis en een enkel waanzinnig leuk item voor de mama's!

Als we je kunnen helpen met persoonlijk advies over je outfit of de kinderkamer dan denken we heel graag met je mee, trek even aan de bel. Dan gooien we desnoods na sluitingstijd de deur voor je open (virtueel of in real time)

Bij Micky Blue proberen we erg te letten op duurzaamheid van onze merken. Kleding moet je natuurlijk passen maar door vooraf advies vragen (opmeten, foto voor de kleur etc) kunnen we soms een hoop ritjes met een bestelbusje besparen en dat is natuurlijk beter voor onze omgeving. Dus schroom vooral niet. 

We hebben er zin in!

Volg ons op Facebook en Instagram @mickyblueoosterbeek!

Anouk Hogeveen

 

Micky Blue - Conceptstore for Kids

Utrechtseweg 112

6862 AP Oosterbeek

 

Geopend:

dinsdag 12.00-17.00

woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 en eventueel op afspraak!

 

Telefoonnr: 026-2020422 of Anouk op 06-15020503

E-mailadres: [email protected]

KvKnr 71318917

BTWnr NL001378157B50