• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Micky Blue

Jaaaaaa, enorm trots en af en toe bloody nervous! Eind november 2018 ging na 16 jaar vliegen het blauwe pak voorgoed uit en de deur open van Micky Blue: een Conceptstore for Kids in Oosterbeek en webshop met een uitgebreid assortiment! Een toffe plek voor ouders en kids van 0-12 (en natuurlijk ooms, tantes, opa's en oma's, buurvrouwen etc.). Kom vooral even binnen wippen voor koffie, je favoriete kledingmerk (we beginnen met een fantastisch merkenpakket maar staan voor alle tips en suggesties open), cadeaus en accessoires. Of kom gewoon gezellig binnen, wees welkom, ben jezelf en kom terug ;-)

Onze merken kun je vinden op de merkenpagina dus als je van je favoriete merk iets zoekt kijken we of het het voor je kunnen bestellen! We hebben gelet op de uiteenlopende smaken van jullie en jullie kids, duurzaamheid en originaliteit. "Never try to fit in, we'll find something that fits you!"

Als we je kunnen helpen met persoonlijk advies over je outfit of de kinderkamer dan denken we heel graag met je mee, trek even aan de bel. Dan gooien we desnoods na sluitingstijd de deur voor je open (virtueel of in real time)

Bij Micky Blue proberen we erg te letten op duurzaamheid van onze merken. Kleding moet je natuurlijk passen maar door vooraf advies vragen (opmeten, foto voor de kleur etc) kunnen we soms een hoop ritjes met een bestelbusje besparen en dat is natuurlijk beter voor onze omgeving. Dus schroom vooral niet. 

We hebben er zin in!

Volg ons op Facebook en Instagram @mickyblueoosterbeek!

Anouk Hogeveen

 

Micky Blue - Concepstore for Kids

Van Toulon van der Koogweg 18

6862 EC Oosterbeek

 

Geopend:

dinsdag 12.00-17.00

woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 en eventueel op afspraak!

 

Telefoonnr: 026-2020422

E-mailadres: [email protected]

KvKnr 71318917

BTWnr NL100318629B01