• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wolvenkinderen

€29,90
Wolvenkinderen haalt kinderen uit hun stoel! Wolvenkinderen is geen titel van een spannende film, maar wel van een boek. Avontuurlijk, spannend en helemaal op maat van kinderen en hun ouders. De insteek? Kinderen mee naar buiten nemen! Naar een wereld die
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wolvenkinderen

'Wolvenkinderen" is het eerste boek van Richard van der Vieren en roosje Koninckx. Met dit boek willen ze kinderen weer naar buiten krijgen. Terecht? Natuurlijk, w zitten allemaal teveel binnen! 

Roosje is trainer, psychologe en mama van drie dochters. Ze is ok mede-bezielster van bio-boerderij De Baarbeekhoeve. Een plek waar contact met voeding, met de natuur en elkaar centraal staat.

Richard is filmmaker en fotograaf. Tussen het toeren met bekende artiesten door kwam hij terecht in de rust van de Baarbeekhoeve en daar is dit idee geboren.

Wat je precies met het boek kan gaan doen bepaal je zelf met je kids. het boek is geschreven om te inspireren. Om iets in beweging te zetten. maak vooral lekker je eigen verhaal. Probeer en experimenteer. Maak fouten, dat mag!

Echte helden dragen vieze broeken. Echte helden staan weer op als ze vallen.