• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
1 / 1

Wiebelenloopdier by Uwe Flamingo

€54,99
Rolling rolling rolling............Deze handgemaakte houten Flamingo volgt je waar je maar wilt. Door de robuuste wielen kan hij ook op oneffen terrein rijden en door het gewicht onderin zijn lijfje komt hij altijd weer rechtop.
Wiebelenloopdier by Uwe Flamingo

Deze houten flamingo (35 cm) en zijn vriendjes zijn handgemaakt door Uwe Kramer in Duitsland. Uwe is van oorsprong smid en moest door tijdgebrek inventief zijn om een kraamcadeau voor zijn pasgeboren neefje mee te nemen. Hij besloot een restje hout te vullen met afval van zijn edel smederij. Het hout zaagde hij in de vorm van een gans, wielen eraan en het kraamcadeau was klaar. De reacties waren zo leuk dat hij besloot om het kraamcadeau uit te werken tot een mooi product. Nu maakt hij in zijn werkplaats verschillende dieren. Allemaal met een gewicht in het lijf en grote wielen met rubberen randen. De beesten zijn heel stabiel en door het gewicht komt hij altijd rechtop. De beesten zijn leuk voor in huis, maar kunnen door hun robuuste eigenschappen ook heel goed mee naar buiten. Waar jij gaat, daar gaar je trekdier ook.

De dieren zijn meest geschikt vanaf 18 maanden en zijn dol op naar buiten gaan maar houden niet van regen, mocht je toch in een bui komen droog ze dan goed af.